Partyverhuur        Feestende poppetjes Nunspeet

Op zoek naar catering op uw feest? U wilt een lekker hapje eten? Wij kunnen u daarbij helpen.

Partyverhuur Nunspeet werkt met een aantal vaste partners op culinair vlak. Zo proberen we uw feest nog completer te maken!

Keurslager de Kievid (klik op naam)
Belangrijk dat er goed naar de klant wordt geluisterd. Alleen door persoonlijk contact kun je mensen bieden wat zij wensen. Tevens is een gesprekje een goede gelegenheid om de locatie te bekijken. Want, en dat is ook het leuke van catering op locatie, deze is altijd anders en zit altijd vol verrassingen. Het voordeel dat wij hebben is dat wij praktisch alles zelf produceren. Hierdoor ben je niet afhankelijk van het aanbod van anderen, maar kun je zelf creëren wat je wilt. Wij verzorgen hapjes, salades, maaltijden, barbecue, etc.

Delicio Kookstudio en Catering (klik op naam)
Delicio staat voor aandacht en goede smaak. Aandacht, door goed naar onze gasten te luisteren. Goede smaak, in food maar ook in hoe je met elkaar en je omgeving omgaat. Je ervaart dat tijdens onze kookworkshops en met onze catering activiteiten. Samen met onze relaties maken we waardevolle herinneringen. Aandacht en smaak leidt tot een leuker leven.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op, Partyverhuur Nunspeet neemt graag de mogelijkheden met u door.


u herkent ons aan de feestende poppetjes          www.partyverhuurnunspeet.nl          kvk 58666419          © 2008-2019 partyverhuur nunspeet